WordPress website beheer

Schoenmaker, blijf bij je leest

Veel bedrijven beheren hun eigen WordPress website, dit houdt in dat ze zelf de content (teksten) op de site toevoegen en wijzigen. Dit heeft voordelen doordat u zelf op elk moment teksten kunt aanpassen en toevoegen.

Toch wordt het bijhouden van een eigen website wel eens onderschat. Er worden afwijkende lettertypes gebruikt en afbeelding geplaatst die groter zijn dan nodig. Uw website word hier niet mooier van en er gaat veel kostbare tijd in zitten om deze problemen op te lossen.

Afhankelijk van de frequentie waarin u site veranderd is het het overwegen waard om de website te laten beheren. Zeker als de update-frequentie niet hoog is. U blijft dan verzekerd van een strakke layout zonder storende elementen, met geoptimaliseerde afbeeldingen die snel ingeladen worden. Iets wat het kijkplezier van de bezoeker van uw site bevordert. Toch een niet te verwaarlozen element: bezoekers die de site als prettig ervaren zullen eerder terug komen dan zij die geirriteerd raken door bijvoorbeeld een rommelige aanblik. En wanneer de site-beheerder het niet belangrijk vindt om een goed onderhouden site te hebben, zullen de bezoekers de website en wat er geboden wordt ook niet al te serieus nemen.

Website laten beheren door Steefs

Voordeel van laten beheren door Steefs is dat wij waar nodig ook direct wijzigingen in de template kunnen aanbrengen en eventuele nieuwe vormgeving kunnen toevoegen. Dit is iets wat niet mogelijk is vanuit de WordPress admin. Hier is de gebruiker gebonden aan templates en kan daar moeilijk van afwijken;wanneer dit wel gebeurt ontstaan er meestal problemen met de layout.
Wanneer u uw website laat beheren door Steefs is een e-mail met tekst en/of afbeeldingen voldoende om de wijziging dezelfde of de volgende dag op de site te zetten. De teksten worden dan geredigeerd en de afbeeldingen geoptimaliseerd voor gebruik op het web.

Inhoud
Opmaak en toevoegen van pagina’s, berichten en fotoalbums. SEO.
€27,50 / uur

Onderhoud
Updaten wordpress en plugins, database opschonen, fouten oplossen.
€30 / uur

Maatwerk
Programmeerwerk, Aanpassen template, toevoegen nieuwe functionaliteiten, formulieren op maat, vormgeving.
€35,- / uur

Starttarief 25 euro

Prijzen zijn exclusief btw.