Huisstijl

Een huisstijl is de basis voor de visuele identiteit van je bedrijf, merk of vereniging. Het is belangrijk dat je doelgroep zich kan vinden en wordt aangesproken door de visuele uitstraling van je bedrijf. De huisstijl van een bedrijf bestaat uit meer dan alleen een logo, maar het is wel erg fijn om het bouwen van de huisstijl te beginnen met een goed logo. Ik kan je helpen met het creëren van jouw eigen huisstijl. Met een uitgebreid gesprek leggen we samen de basis voor een goed ontwerp van jouw huisstijl. waarin we ingaan op het hart van jouw onderneming. Misschien gaat het om een bepaald gevoel, misschien moet jouw specifieke product of dienst in beeld gevangen worden. Hoe dan ook, alleen door intensief met elkaar te sparren kunnen we samen tot een sterk logo komen.

Niet alleen jouw logo is bepalend voor de visuele identiteit van je bedrijf. Ook het ontwerp van je briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, e-mail, presentaties en je website dragen bij aan de herkenbaarheid van jouw bedrijf. Eenheid in je visuele communicatie is een belangrijke stap op weg naar een ‘sterk merk’. Ik heb ervaring met het inpassen van een huisstijl in de visuele communicatie van een bedrijf, zodat alle onderdelen van de huisstijl een duidelijke eenheid uitstralen.

Vertel mij over je project of stel gerust een vraag.

Websites in Wordpress

Je website is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Ik kan je helpen om je bestaande website te verbeteren of om een complete nieuwe website op maat te maken. Ik bouw websites met WordPress.

Websites

Webshops met woocommerce

Een Wordpress webshop van Steefs is gebruiksvriendelijk voor je bezoekers maar ook voor jezelf. Ik kan een bestaande website uit breiden met een webshop of om een complete nieuwe webshop op maat maken. Ik bouw webshops met WordPress en de WooCommerce webshop plugin.

Webshops