WordPress website laten bouwen

Ik kan je helpen om jouw website succesvol(ler) te maken.

Websites zijn voor steeds meer organisaties een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Klanten, medewerkers, leveranciers en overige doelgroepen hebben via het web 24 uur per dag toegang tot de voor hun relevante informatie. Het doel van de website is een correcte afstemming met de organisatie en de verwachtingen van je doelgroep. Ik maak jouw website in WordPress compleet op maat en zorg dat deze zijn doel bereikt.

Complete website inclusief template vanaf 400 euro!

WordPress als content management systeem

Het content management systeem WordPress heeft zich de laatste jaren flink ontwikkeld, inmiddels wordt ruim 12 procent van alle sites op de wereld ondersteund door dit geavanceerde systeem, dit maakt WordPress het meest gebruikte cms ter wereld.

Honeymoonshop
De website van de Honeymoonshop heb ik ontwikkeld tot een succesvol online platform
Heli
Voor Helisupport heb ik hun logo ontworpen en de website gebouwd.
Yes I Did
Yes I Did is een marktplaats voor trouwjurken. Ik heb de website gebouwd.
Carnisse
Ik heb de website van Carnisse Mondzorg ontworpen en gebouwd.
Weddinggoodiebag
De website van Wedding Goodiebag is door mij gebouwd en uitgebouwd tot een platform voor bedrijven en bruidsparen.

Een website aangestuurd door WordPress bestaat uit een modulaire opzet. Met behulp van diverse WordPress plugins, kan het WordPress systeem geheel naar wens worden aangepast. Dit zorgt ervoor dat WordPress als basis kan dienen van een website, weblog, webshop of zelf van een online community. Steeds meer organisaties kiezen voor een WordPress website.

Door de goede basis van het cms, is een WordPress website zeer zoekmachine vriendelijk. Maar ook biedt een website met WordPress een zeer eenvoudig beheer. Door middel van de eenvoudige backend van een WordPress website, kun je eenvoudig nieuwe berichten, pagina’s en media toevoegen of beheren op jouw WordPress website.

Ik bouw al enkele jaren actief websites met WordPress en dit zorgt ervoor dat ik bijna altijd jouw plannen voor jouw website kan realiseren door WordPress als basis te gebruiken. Of het nu gaat om een eenvoudige website, een uitgebreide website met veel functionaliteit of het updaten van je bestaande WordPress website ik kan je altijd helpen jouw plannen te realiseren.

  • WordPress specialist Thema bouw, maatwerk plugins, onderhoud, geen probleem
  • Overzichtelijke backend Weinig plugins, Overzichtelijk thema, maatwerk
  • Zoekmachine optimalisatie Onderzoek, analyseren, verbeteren, monitoren
  • Website beheer WordPress hosting, updates en beveiliging voordelig en zorgen vrij
  • Webshop Complete shop, online dienst, digitale downloads
  • Betaalbare webbouw Geen accountmanager, direct contact, vakwerk

Vertel mij over je project of stel gerust een vraag.

Webshops met woocommerce

Een Wordpress webshop van Steefs is gebruiksvriendelijk voor je bezoekers maar ook voor jezelf. Ik kan een bestaande website uit breiden met een webshop of om een complete nieuwe webshop op maat maken. Ik bouw webshops met WordPress en de WooCommerce webshop plugin.

WordPress Webshops

Wordpress onderhoud

Een WordPress website heeft onderhoud nodig. Een aantal keer per jaar komen er updates voor het wordpress systeem uit. Voor de veiligheid van je website is het verstandig om deze te installeren. Wanneer je het updaten van WordPress aan mij uitbesteed hoef je jezelf niet druk te maken of alles blijft werken.

WordPress onderhoud