Stefan Remmerde web bouwer uit Apeldoorn

Op zoek naar uitdagingen sinds 1985

Hoi, ik ben Stefan, freelance web bouwer en grafisch vormgever. Ik doe allerlei werk op het gebied van digitale communicatie. Ik hou mijzelf voornamelijk bezig met het verbeteren en ontwikkelen van websites.

Begin 2011 heb ik mijn HBO diploma voor de opleiding Communicatie en Multimedia design gehaald en ben ik voor mijzelf begonnen als webdesigner. Mijn doel is het maken van unieke huisstijlen en websites voor bedrijven en organisaties tegen een aantrekkelijke prijs. Ik zie in elke opdracht een uitdaging en neem de tijd om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

In tegenstelling tot de grote web bureaus, krijg je bij mij altijd de juiste persoon aan de lijn. Ook hoef je niet te schrikken van het prijskaartje wat een een kleine website wijziging hangt.

Ik gebruik WordPress als CMS om websites mee op te bouwen. Uiteraard zijn er ook projecten waarbij een ander CMS een betere keus is maar over het algemeen kan ik vrijwel elk type website bouwen met WordPress.

Mijn werkzaamheden bestaan niet alle uit het bouwen van websites, wil je een unieke trouwkaart, een aansprekende huisstijl, een aantrekkelijke folder, een opvallend bord in je tuin, een treffende flyer, een stijlvol fotoboek of heb je een uniek idee, twijfel niet, neem contact op en daag mij uit.

Vertel mij over je project of stel gerust een vraag.

Websites in Wordpress

Je website is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Ik kan je helpen om je bestaande website te verbeteren of om een complete nieuwe website op maat te maken. Ik bouw websites met WordPress.

Websites

Webshops met woocommerce

Een Wordpress webshop van Steefs is gebruiksvriendelijk voor je bezoekers maar ook voor jezelf. Ik kan een bestaande website uit breiden met een webshop of om een complete nieuwe webshop op maat maken. Ik bouw webshops met WordPress en de WooCommerce webshop plugin.

Webshops