Stefan

stefanremmerdeHoi, ik ben Stefan, freelance webdesigner en grafisch vormgever. Ik doe allerlei werk op het gebied van digitale communicatie. Ik hou mezelf voornamelijk bezig met het verbeteren en ontwikkelen van websites.

Begin 2011 heb ik mijn HBO diploma voor de opleiding Communicatie en Multimedia design gehaald en ben ik voor mezelf begonnen als freelancer. Mijn doel is het maken van unieke huisstijlen en websites voor bedrijven en organisaties tegen een aantrekkelijke prijs. Ik zie in elke opdracht een uitdaging en neem de tijd om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Sinds halverwege 2011 gebruik ik WordPress als cms om websites te bouwen. Uiteraard zijn er projecten waarvoor ik een ander cms moet gebruiken waarbij er geen systeem nodig is. Over het algemeen blijkt dat ik voor het grootste deel van de website projecten het beste uit de voeten kan met WordPress. Ik heb er daarom voor gekozen om me te specialiseren in het bouwen van WordPress websites en webshops. Dat betekend uiteraard niet dat ik me enkel bezig houdt met het bouwen van WordPress websites, wilt u een unieke trouwkaart, een aansprekende huisstijl, een aantrekkelijke folder, een opvallend bord in uw tuin, een treffende flyer, een stijlvol fotoboek of heeft u een gek idee, twijfel niet, neem contact op en daag me uit.