WordPress onderhoud

Schoenmaker, blijf bij je leest

Veel bedrijven beheren hun eigen WordPress website, dit houdt in dat ze zelf de content (teksten) op de site toevoegen en wijzigen. Dit heeft voordelen doordat je zelf op elk moment teksten kunt aanpassen en toevoegen.

Toch wordt het bijhouden van een eigen website wel eens onderschat. Er worden afwijkende lettertypes gebruikt en afbeeldingen geplaatst die groter zijn dan nodig. Je website word hier niet mooier van en er gaat veel kostbare tijd in zitten om deze problemen op te lossen.

Afhankelijk van de frequentie waarin je site veranderd is het het overwegen waard om de website te laten beheren. Zeker als de update-frequentie niet hoog is. Je blijft dan verzekerd van een nette layout zonder storende elementen en met geoptimaliseerde afbeeldingen die snel ingeladen worden. Iets wat het kijkplezier van de website bezoeker bevordert. Een nette website wordt als prettig ervaren door een bezoeker en de content wordt daardoor beter gewaardeerd. Dit zorgt ervoor dat bezoekers eerder geneigd zijn om de website opnieuw te bezoeken.

Website door mij laten beheren

Wanneer ik de website voor je beheer kan ik direct wijzigingen in de template aanbrengen en eventuele nieuwe vormgeving toevoegen. Dit is iets wat niet mogelijk is vanuit de WordPress admin. Hier is de gebruiker gebonden aan templates en kan daar moeilijk van afwijken;wanneer dit wel gebeurt ontstaan er meestal problemen met de layout.
Wanneer je je website laat beheren door Steefs is een e-mail met tekst en/of afbeeldingen voldoende om de wijziging dezelfde of de volgende dag op de site te zetten. De teksten worden dan geredigeerd en de afbeeldingen geoptimaliseerd voor gebruik op het web.

Inhoud
Opmaak en toevoegen van pagina’s, berichten en fotoalbums. SEO.
€60 / uur

Onderhoud
Updaten WordPress en plugins, database opschonen, fouten oplossen.
vanaf € 100 euro per jaar

Maatwerk
Programmeerwerk, Aanpassen template, toevoegen nieuwe functionaliteiten, formulieren op maat, vormgeving.
€60 / uur

Prijzen zijn exclusief btw.

Vertel mij over je project of stel gerust een vraag.

Websites in Wordpress

Je website is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Ik kan je helpen om je bestaande website te verbeteren of om een complete nieuwe website op maat te maken. Ik bouw websites met WordPress.

Websites

Webshops met woocommerce

Een Wordpress webshop van Steefs is gebruiksvriendelijk voor je bezoekers maar ook voor jezelf. Ik kan een bestaande website uit breiden met een webshop of om een complete nieuwe webshop op maat maken. Ik bouw webshops met WordPress en de WooCommerce webshop plugin.

Webshops