WordPress updates en Backups

Voor WordPress worden regelmatig nieuwe versies uitgebracht, deze updates kunnen de werking van het systeem veranderen of zijn bedoeld om het systeem veiliger te maken. Het regelmatig bijhouden van deze updates is noodzakelijk om je website zonder problemen te laten werken. Ook voor plugins die gebruikt worden in een WordPress installatie komen regelmatig nieuwe versies uit. Hiervoor geld ook dat deze regelmatig geupdate moeten worden. Met name verouderde plugins zorgen ervoor dat veel WordPress websites kwetsbaar zijn en regelmatig worden gehackt.

Laat mij je website bijhouden / hosten

  • WordPress updaten
  • Plugins updaten
  • Thema updaten
  • Flinke korting op betaalde licenties (Gravity forms, Advanced custom fields pro, Admin Columns pro)
  • Beveiliging
  • Snelle varnish cached cloud hosting

Razendsnelle hosting, Backups, Updates(WordPress, Thema, Plugins), Caching, Beveiliging. 50,- per maand

Vertel mij over je project of stel gerust een vraag.

Websites in Wordpress

Je website is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Ik kan je helpen om je bestaande website te verbeteren of om een complete nieuwe website op maat te maken. Ik bouw websites met WordPress.

Websites

Webshops met woocommerce

Een Wordpress webshop van Steefs is gebruiksvriendelijk voor je bezoekers maar ook voor jezelf. Ik kan een bestaande website uit breiden met een webshop of om een complete nieuwe webshop op maat maken. Ik bouw webshops met WordPress en de WooCommerce webshop plugin.

Webshops