Vastgelopen met wordpress

15-04-2015

Wordpress Hulp gezocht

Heb je zelf een thema aangeschaft en loop je helemaal vast met het opzetten van je website, wees gerust je bent niet de enige en ik kan je helpen. Regelmatig bellen mensen mij in paniek op omdat hun zelf gemaakte site een warboel is geworden. Het leek zo makkelijk even wordpress installeren, een template uitzoeken, een logo uploaden, wat eigen tekst toevoegen en klaar. In de praktijk blijkt dit vaak toch een stuk lastiger dan vooraf werd gedacht. De templates zien er in de demo’s fantastisch uit maar om dit te vertalen naar een website die aansluit bij u eigen content en huisstijl is een flinke klus. Je hebt kennis nodig van WordPress, html en je zult je moeten verdiepen in alle opties van de (aangekochte) template. Daarnaast is het wel handig als je wat feeling voor design hebt en een beetje met photoshop over weg kan. Uiteraard zul je, wanneer je hier een paar weken vrij voor neemt, uiteindelijk best een leuke site neer zetten, maar zelfs dan zal de site op punten tekort schieten. Er zijn drie manieren waarop ik je kan helpen.

  • 1. Je leest dit artikel en bent nog niet begonnen aan je website, neem dan contact op en we nemen samen door hoe u WordPress website moet worden en ik richt hem voor u in.
  • 2. Je wilt het toch echt zelf kunnen maar heb even wat hulp nodig om op te starten. We gaan een dag of dagdeel samen aan de slag met uw website. U kijkt mee en leert hoe WordPress werkt en wat de mogelijkheden zijn van uw aangekochte template.
  • 3. Je bent al helemaal vast gelopen, neem contact met mij op ik los de problemen op.

Direct contact: bel 06-53197805