WordPress website gehackt?

Ik los het zo snel mogelijk voor je op! Het kan even schrikken zijn als je website ineens vreemd begint te doen of wellicht helemaal niet meer bereikbaar is. Grote kans dat je website is gehackt. In 95% van de gevallen kan ik dit binnen een paar uur voor je oplossen.

Gehackte website repareren

  • Mail me@stefanremmerde.nl of bel 06-53197805
  • Stuur mij alle gegevens van je website
  • Ik schoon je website binnen een paar uur op
  • Ik zorg dat je WordPress installatie weer veilig is en up to date

Het opschonen van een WordPress website kost tussen de 100 en 300 euro. Wil je het voorkomen dat je website wordt gehackt laat je website dan regelmatig updaten!

Vertel mij over je project of stel gerust een vraag.

Websites in Wordpress

Je website is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Ik kan je helpen om je bestaande website te verbeteren of om een complete nieuwe website op maat te maken. Ik bouw websites met WordPress.

Websites

Webshops met woocommerce

Een Wordpress webshop van Steefs is gebruiksvriendelijk voor je bezoekers maar ook voor jezelf. Ik kan een bestaande website uit breiden met een webshop of om een complete nieuwe webshop op maat maken. Ik bouw webshops met WordPress en de WooCommerce webshop plugin.

Webshops