WordPress Website

Ik kan u helpen om uw website succesvol(ler) te maken.

Websites zijn voor steeds meer organisaties een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Uw klanten, medewerkers, leveranciers en overige doelgroepen hebben via het web 24 uur per dag toegang tot de voor hun relevante informatie. Het doel van uw website is een correcte afstemming met uw organisatie en de verwachtingen van uw gebruikers. Ik maak u website in WordPress compleet op maat en zorg dat deze zijn doel bereikt.

Complete website inclusief template vanaf 400 euro!

Het content management systeem WordPress heeft zich de laatste jaren flink ontwikkeld, inmiddels wordt ruim 8 procent van alle sites op de wereld ondersteund door dit geavanceerde systeem, waardoor WordPress momenteel het meest gebruikte cms ter wereld is.

Een website aangestuurd door WordPress bestaat uit een modulaire opzet. Met behulp van diverse WordPress plugins, kan het WordPress systeem geheel naar wens worden aangepast. Dit zorgt ervoor dat WordPress als basis kan dienen van een website, weblog, webshop of zelf van een online community. Steeds meer organisaties kiezen voor een WordPress website.

Door de goede basis van het cms, is een WordPress website zeer zoekmachine vriendelijk. Maar ook biedt een WordPress website een zeer eenvoudig beheer. Door middel van de eenvoudige backend van een WordPress website, kunt u eenvoudig nieuwe berichten, pagina’s en media toevoegen of beheren op uw WordPress website.

Ik bouw al enkele jaren actief websites met WordPress en dit zorgt ervoor dat ik bijna altijd uw plannen voor uw website kan realiseren door WordPress als basis te gebruiken. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een uitgebreide website met veel functionaliteit ik kan u altijd helpen uw plannen te realiseren.